Bedrijfsinfo

Profiel

Over Mobics

Mobics is een leverancier van industriële besturingssystemen, vision system, software en kennis. Mobics BV is in 2007 opgericht door Wim van den Burg en John van Mourik. Hun werk bij AMKO, Jensen en VEGA Systems vertegenwoordigt meer dan 30 jaar ervaring in de industriële wasserij branche. Vanuit het kantoor in Oss levert Mobics wereldwijd aan fabrikanten van machines, industrie en kleinere ondernemingen in verschillende branches.

1_1219372692394 1_1219372692394 1_1219372692394

 

Expertise

Voor de wasserij industrie heeft Mobics een breed assortiment besturingsoplossingen klaar liggen voor zowel nieuwe als gereviseerde machines. Besturingen om het beste uit de machines te halen. Voor alle grote merken zijn er besturingen beschikbaar. Verder heeft Mobics PC software ontwikkeld die een beter inzicht geeft in de bedrijfsvoering zodat mens en machine zo efficiënt mogelijk hun werk kunnen doen. Alle producten kunnen naar wens op maat worden gemaakt en hiermee aan uw specifieke eisen voldoen.

Mobics heeft een brede kennis in huis op het volledige gebied van programmeren en besturingen in de industriële automatisering. Zo bieden wij ook oplossingen voor de verpakking- en procesindustrie, maar ook voor andere industrieën zijn oplossingen voor handen. Voor vele types machines en processen is Mobics in staat besturingen te leveren. In nauwe samenwerking met onze klanten zorgt Mobics voor een gepaste oplossing. Uw eerste contact met ons, het uitwerken van een ontwerp, de levering, montage en inbedrijfstelling; wij zijn trots op de service die wij u bieden.

 

Vacature

W.T.B. constructeur- tekenaar.

Vacature

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.