Diensten : Service en Onderdelen

Mobics heeft een brede ervaring op het gebied van machines (VEGA, AMKO, BIKO, Jensen enz.) in industriële wasserijen. In veel gevallen kunnen wij u bij storingen of problemen een advies of ondersteuning geven. Indien nodig kan de storing ook door ons ter plaatse worden opgelost. Uiteraard kunnen wij ook de service en ondersteuning geven op de door ons geleverde besturingen.

Omdat wij begrijpen hoe belangrijk een onverstoorde bedrijfsvoering is houdt Mobics een aantal componenten standaard op voorraad. Wij hebben een assortiment sensoren, PLC componenten, touch-screens en overige onderdelen die snel en tegen scherpe prijzen geleverd kunnen worden.

Naast advies en ondersteuning kan Mobics ook software aanpassingen leveren voor alle types AMKO besturingen. Veel van deze machines zijn nog in een goede staat. Mogelijk wilt u echter toch nog een extra of een gewijzigde functionaliteit in de software. Wij kunnen deze wijziging voor u verzorgen. Afhankelijk van de wijziging kan een EEPROM met de nieuwe software opgestuurd worden of wordt de wijziging ter plaatse uitgevoerd en getest.

Mobics levert software en onderdelen voor de AMKO besturingen met Philips PLC (MC20, MC30 en MC31T) en Sigmatek PLC (DCC040, DCC080, DCC081 en DCP640).

Neem contact op voor meer informatie of een gesprek.