Diensten : Software Ontwikkeling

Mobics is gespecialiseerd in het ontwikkelen van software voor de industrie. Op het gebied van zowel PC, PLC als embedded systemen kunnen wij een gedegen oplossing verzorgen. Mobics is een van de weinige software ontwikkelaars die op al deze platformen actief is. Wij hebben kennis in huis van o.a. electronica, digitale communicatie, machinebouw en ICT. Zo kunnen wij complexe problemen oplossen waar anderen in kennis te kort schieten.

PC Software

Software ontwikkelaars bieden hun producten aan via velerlei kanalen en voor alles lijkt iets verkrijgbaar. Voor vele gangbare toepassingen is dit prima, maar als u een specifieke toepassing zoekt of een bepaalde functionaliteit wilt integreren in uw IT- of besturingssystemen kan het frustrerende, lange zoektochten opleveren. Vaak bent u dan uiteindelijk gedwongen om een duur softwarepakket aan te schaffen dat veel meer doet dan waar u eigenlijk behoefte aan heeft, of uw wensen aan te passen aan de beperkte mogelijkheden van de alternatieven.

Hier kan Mobics u mee helpen. Wij hebben de expertise om voor u op maat software te ontwikkelen die precies doet wat u wilt. Hierdoor hoeft u niet op uw eisen en wensen in te leveren en bent u vaak voordeliger uit.

Wij ontwikkelen PC software voor Windows en kunnen deze laten samenwerken met andere software waar nodig. Uiteraard kan Mobics als leverancier van besturingen deze software ook aan uw hardware koppelen of software in samenhang met een nieuwe besturing ontwikkelen.

PLC Software

Een PLC wordt gebruikt om besturingstaken te verrichten. Hierbij moet gedacht worden aan het besturen van een machine en data acquisitie. Standaard zijn hiervoor vrijwel geen oplossingen beschikbaar. De meeste PLC toepassingen worden gemaakt voor een specifieke taak en daarom moet ook de besturingssoftware specifiek ontworpen worden.

Om dergelijke software te kunnen ontwerpen is ervaring, inlevingsvermogen en een gedetailleerde kennis van de besturingstaken noodzakelijk. Mobics heeft al vele besturingen geleverd voor de wasserij-, verpakkings- en procesindustrie. U levert de kennis over de werking van uw machine en Mobics vertaalt deze in besturingssoftware die aan uw eisen en wensen voldoet.

Embedded Systemen

Embedded systemen zijn gebaseerd op een microprocessor of FPGA. Software hiervoor wordt vaak ontwikkeld in samenhang met de hardware. Deze systemen worden altijd ontworpen op klantenspecificatie. Mobics ontwikkelt zowel hardware als software voor embedded besturingen. Zie Microprocessor Systemen voor meer informatie.

Neem contact op voor antwoord op uw vragen of een vrijblijvend offerte voor uw machine.